MİSYONUMUZ

Ezberden öte özümseyerek öğrenen, bilgiyi kullanan, özgür düşünen, düşündüklerini açıkça ifade edebilen geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Eğitim modelimizin temelinde, kaliteli eğitim veren, öğrencilerin sosyal, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, Atatürkçü, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır

KULÜBÜMÜZ

Çocuk kulübümüz 2004 yılından beri hizmet vermekte olup Eğitim Fakültesi Anafartalar Kampüsü içerisinde yer almaktadır. Binamız 2 katlı olup 6 sınıf, 1 yemekhane, 1 müzik odası, 1 sanat odası, 1 dinlenme odası, 2 mutfak, 7 lavabolu 1 oda, 2 kız tuvaleti, 2 erkek tuvaleti, 1 personel tuvaleti bulunmaktadır. Oyun bahçesiyle, oyun parkıyla, doğayla iç içedir. Etüt Eğitimine uygun donanıma sahiptir.

• - Sınıflarımız yaş gruplarına göre düzenlenmektedir.
  • - Kulübümüz 15:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
  • - Yemeklerimiz kendi mutfağımızda, mutfak personelimiz tarafından günlük hazırlamaktadır.

ETÜT EĞİTİMİ NEDİR?

7-12 yaş Öğrencileri için;

• - Okul sonrası destek eğitimidir
  • - Okulda Öğrendiklerini Pekiştirirler
  • - Ödevleri İçin Gerekli Kaynaklara Ulaşırlar
  • - Ev ortamında ders çalışma gibidir
  • - Kitap Okuma Alışkanlığı Kazanırlar
  • - Okuma ve Okuduğunu Anlama
  • - Zamanı Etkili ve Verimli Kullanma
  • - Sosyalleşirler
  • - Özgüven artırıcı alışkanlıklar ve sorumluluk duygusu kazanırlar

ÇOCUK KULÜBÜNDE 1 GÜN NASIL GEÇİYOR ?

Kulübümüze gelen öğrenciler ,öğle aralarında saat 12:00 de okullarından alınarak Anafartalar Kampüsü içerisindeki yemekhanede yemeklerini yedikten sonra tekrar okula teslim edilmektedir. Personelimiz okul çıkışında saat 15:00 de öğrencilerimizi kulübümüze getirmektedir. Geldiklerinde İkindi kahvaltısı yapıp biraz rahatlamak için yazın bahçemizde ve kışın dinlenme odamızda oyunlar oynadıktan sonra derslerini yapmaya başlamaktadırlar. Programımız dahilinde satranç, sanat eğitimi, İngilizce dersleri ve rehberlik hizmeti verilmektedir. Saat 19:00 da ailelere teslim edilmektedir.

GENEL HİZMETLER

BESLENME

Personelimiz tarafından hazırlanan sağlıklı ürünler ikindi kahvaltısında verilmektedir.

TEMİZLİK

Personelimiz tarafından sürekli sınıflarımız ve tuvaletler temizlenmektedir. Hijyen koşullarda çocuklarımıza hizmet vermekteyiz.

SAĞLIK

Belli aylarda çocuklarımızın muayeneleri sağlık kurulu üyelerimiz tarafından yapılmaktadır.

REHBERLİK HİZMETİ

Uzman Hocalarımız tarafından çocuklarımızın sorunlarında profesyonel destek vererek birçok davranış tarzının altında yatan nedenlere nüfuz edilmesi amaçlanmıştır.

AMACIMIZ

Çocuk Kulübü, üniversitemiz personelinin 7-12 yaş grubunda bulunan çocukları için hazırlanan ,okuldan sonra derslerini yapabilecekleri bir etüt merkezidir. Kurum olarak amacımız çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almalarını sağlamanın yanı sıra bilimin ışığında ilerleyen, kendine ve çevresine karşı duyarlı, çağını özümsemiş, sorumluluklarının farkında olan öz güveni yüksek bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktır..